Nieuwbouwwoning? Vraag een offerte voor zonnepanelen aan

Heb je recentelijk een nieuwbouwwoning gekocht? Dan is de kans groot dat je meteen een aanbod voor zonnepanelen kreeg. Bouwbedrijven werken vaak samen met een vaste installateur van zonnepanelen. Helaas blijkt dat deze aanbiedingen vaak duurder zijn dan nodig. Daarom adviseren wij je om de offerte voor 'standaard' zonnepanelen grondig te bestuderen voordat je akkoord gaat. Je bent namelijk helemaal niet verplicht om de zonnepanelen af te nemen bij de installateur die is gekozen door het bouwbedrijf.

Vaak worden mensen die een nieuwbouwwoning kopen overladen met hoge kosten voor de 'standaard' zonnepanelen die bij de woning worden geleverd. Bovendien heb je meestal weinig inspraak in deze situatie. In sommige gevallen worden er zelfs andere zonnepanelen geïnstalleerd dan was afgesproken. Daarnaast houdt de installateur vaak geen rekening met persoonlijke wensen en behoeften van de koper. Een veelgehoorde klacht is dat kopers niet weten bij wie ze terecht kunnen voor storingen of klachten en van het kastje naar de muur worden gestuurd.

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke investering waarbij persoonlijke aandacht van groot belang is, vooral bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Hoeveel zonnepanelen heb je nodig? Welke soort zonnepanelen hebben jouw voorkeur? En waar moet je nog meer rekening mee houden? Bijvoorbeeld als je in de toekomst een elektrische laadpaal wilt installeren. Het is verstandig om hier nu al rekening mee te houden bij het kiezen van het aantal zonnepanelen.

Bij ons gaan we anders te werk. Wij leveren maatwerk. Onze ingenieur zorgt ervoor dat je een zonnesysteem krijgt dat perfect is afgestemd op jouw energieverbruik, huishoudensamenstelling en toekomstplannen. Als je een standaardaanbod voor zonnepanelen hebt ontvangen voor je nieuwbouwwoning, kun je gerust vrijblijvend een tweede offerte bij ons aanvragen.

Samen met jou volgen we de volgende stappen:

  1. Je vraagt bij ons een tweede offerte aan voor zonnepanelen op je nieuwbouwwoning.
  2. Onze ingenieur komt snel bij je langs om de tekeningen van je nieuwbouwwoning te beoordelen en je persoonlijke wensen in kaart te brengen.
  3. Binnen vier weken ontvang je een op maat gemaakte offerte, die je kunt vergelijken met de offerte van de andere installateur die door het bouwbedrijf is gekozen.
  4. Als je voor Your Solar kiest, plannen we een datum voor de installatie van de zonnepanelen op je nieuwbouwwoning.
  5. Wij installeren het zonnesysteem en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Je ontvangt een gratis app waarmee je altijd je energieopbrengst kunt bijhouden. We geven je ook tips voor het onderhoud van de panelen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voordelig een onderhoudscontract af te sluiten of om de btw-teruggave voor je te regelen als je daar zelf geen tijd voor hebt.

Denk je dat het aanvragen van een tweede offerte veel gedoe is? Het kost eigenlijk niet zoveel tijd om een tweede offerte voor zonnepanelen aan te vragen. Met slechts het invullen van een formulier op onze website ben je al een eind op weg!

Die kleine extra moeite kan je echter veel opleveren. Als je verder kijkt dan het standaardaanbod, krijg je vaak meer service en kwaliteit voor minder geld!

Wil je meer informatie? Veel tevreden klanten van nieuwbouwwoningen zijn je al voorgegaan. Neem een kijkje bij onze projecten.

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
in 60 seconden geregeld!